Posted on 15-09-2019
Filed Under (Prvenstvene utakmice) by Dejan

Na otvaranje ciciban lige za 2009 godište naši dečaci odigrali su prvu utakmicu ove sezone protiv vršnjaka iz ekipe Arene i razočarali kako igrom tako i zalaganjem na terenu. Utakmica je igrana na stadionu Budućnosti u Prvoj Kutini i ovo je bio neuspešan debi novog trenera “šampiona” Marka Cakića na klupi našeg tima. Ovo je utakmica na kojoj smo delovali totalno raštimovano i dekoncentrisano na terenu i sasvim zasluženo doživeli poraz od prosečnog protivnika. Što se naše igre tiče na momente je delovalo da se se saigrači na terenu i ne poznaju. Možemo jedino da pohvalimo odbranu ekipe koja je odrađivala dobar posao i ulivala sigurnost na čelu sa Ivanom Dačićem.
Poluvreme je završeno rezultatom 1:1, da bi posle poslednjeg zvižduka sudije ekipa Arene slavila rezultatom 3:1. Primili smo jedan gol iz slobodnog udarca i dva gola iz kontra napada. Treba istaći da smo u nekoliko navrata odlično proigravalai ali kad smo trebali da uputimo završni udarac nismo imali ni snage ni energije da to završimo već su svi udarci ka golu Arene bili traljavi i mlitavi.
Jedini gol na za naš tim postigao je novi kapiten ove generacije Petar Stoiljković posle asistencije Filipa Stamenkovića. Činjenica je da neodlazak na pripreme ove generacije u Sokobanju itekako se oseća u igri. Ali tako su roditelji i deca izabrali.

Petar Stoiljković novi kapiten generacije 2009 i strelac jedinog gola za naš tim.

Comments Off on Ciciban liga 2009: Arena : Šampion Nais 3:1    Read More   

Comments are closed.