Protekla dva dana naša ekipa 2010 godišta se sastala se u 11.i u 12. kolu ciciban lige protiv ekipe Mladost iz Medoševca i ekipe Napredak iz Aleksinca. U prvoj utakmici naši dečaci su slavili rezultatom 4-0 apsolutno zasluženo, jer su dominirali tokom cele utakmice. U vođstvo naše ekipu je doveo kapiten i golgeter “šampiona” Luka Ilić kada se najbolje snašao ispred gola protivnika na centaršut Ilije Mitića. Isti igrač promašio je jedanesterac nedugo nakon pogotka, šutiravši pravo u golmana koji mu hvata živu loptu.  Na 2-0 povisio je Aleksa Marjanović kada je na dodavanje Sergeja Lutovca pogodio suprotan ugao. Viktor Veljić je izborio faul na nekih dvadesetak metara od gola protivnika, loptu je namestio Tadija Dinić i poslao bombu za 3-0. U nastavku igre Aleksa Marjanović se ponovo upisuje u strelce i postavlja konačnih 4-0.

Golgeter Luka Ilić nije bio siguran sa “bele” tačke. Šampion Nais Mladost 4:0.

U drugoj utakmici šansu su dobili svi igrači na koje računamo i dečaci su se borili i odigrali zanimljivu utakmicu, gde je rezultat na kraju bio 1-1. Ekipa Napredka je povela rezultatom 1-0, a rezultat je poravnao Janko Jovanović kada je bio siguran nakon opravdano dosuđenog jedanesterca. U nastavku protivnik je imao jedan zicer koji ne koristi, a naši dečaci čak tri. U prvom se našao Janko Jovanović iskosa sa desne strane, šutira pravo u golmana, u drugom kapiten Luka Ilić takođe pravo u golmana, a šansu da dovede našu ekipu u vođstvo pri kraju utakmice ne koristi Lazar Jovanović, međutim loše zahvata loptu i protivnički golman lako to hvata.

Na stadionu u Donjoj Vrežini Napredak : Šampion Nais 1-1.

Povodom raspusta koji je usledio u školama, u prvenstvu cicibana se igra, dan za dan skoro da bi se završilo prvenstvo na vreme, pa samim tim već sutra nas očekuje utakmica protiv ekipe Top Stara i u subotu još jedna utakmica.

 

Comments Off on Ciciban liga 2010: pobeda i remi za “šampione”!    Read More   

Comments are closed.