Posted on 15-06-2019
Filed Under (Prvenstvene utakmice) by Dejan

U poslednjem kolu ciciban lige 2010 godište naša ekipa sasvim zasluženo je savladala vršnjake iz aleksinca sa 2:1 mada je pobeda naše ekipe mogla biti znatno ubedljivija da smo iskoristili samo nekolicinu naših prilika. Već na startu utakmice pritisak naše ekipe na polovinu domaćina, lopta je došla na levu stranu do Lazara Petkovića koji se našao sam ispred gola protivnika ali loše špicem šutirao u spolji deo mreže. U nastaku dva puta smo imali korner, nakon nabačene lopte prvo Sava Stamenković a zatim i Uroš Petrović nisu uspeli da zahvate loptu glavom. Sredinom prvog dela “sevnula” je kontra Vukova njihov igrač izlazi skosa, snažno šutira ali Mihjalo Milosavljević brani taj udarac. Pritisak naše ekipe se nastavlja dupli pas Lazara Petkovića i Uroša Petrovića lopta dolazi do ovog drugog koji se namešta na desnu nogu i pogađa suprotan ugao za 0:1. Tako se završilo prvo poluvreme.

U nastavku naša ekipa je dominirala terenom ali smo se propisno ispromašivali. Ponovo Lazar Petković prolazi igrača na levoj strani odigrava povratnu loptu gde natrčavaju dva naša igrača ali ne uspevaju da pogode mrežu. Usledio je korner za naš tim, lopta je nabačena u kazneni prostor Vukova svi domaći igrači su je promašili ona dolazi do Lazara Petkovića koji ima praznu mrežu ali promašuje ceo okvir gola. U finišu meča Andrej Stanojević se izborio za jednu loptu odigrao do Save Stamenkovića koji je poslao pravu “bombu” u mrežu Vukova za 2:0. Napadi naše ekipe se nastavljaju Uroš Petrović je nanizao par igrača protivnika sa desetak metara snažno šutira ali direktno u golmana Vukova. I u poslednjem napadau Vukovi potižu počasni pogodak kada je protivnikčki igrač natrčao na jednu odbijenu loptu i pogodio samo rašlje našeg gola. Na kraju konačnih Vukovi : Šampion Nais 1:2. 

Kapiten Uroš Petrović strelac gola za “šampione”.

Ovom utakmicom naša ekipa je završila takmičenje u ciciban ligi i sledeće nedelje tačnije u petak 21. Juna čeka nas turnir Nacional Kup na stadionu Mašinca. Srećno dečaci!!

Comments Off on Ciciban liga 2010: Vukovi : Šampion Nais 1:2    Read More   

Comments are closed.