Posted on 05-10-2019
Filed Under (Prvenstvene utakmice) by Dejan

Šampion Nais : Arena 2:0


Naši najmlađi polaznici su ovog vikenda igrali dve prvenstvene utakmice a prvu smo nastupili protiv Arene iz Brzog Broda. Od starta naša ekipa je imala inicijativu na terenu i stvorili smo mnogo prilika koje nismo iskoristili. Aleksa Marjanović je u nekoliko navrata odlično prošao desnom stranom međutim svi njegovi udarci su odlazili van okvira gola. Sredinom prvog dela korner izvodi Ilija Mitić lopta pada na drugu stativu gde je Aleksa Marjanović ubacio u mrežu za vođstvo našeg tima. Ponovo je danas sjajni Aleksa Marjanović prošao desnom stranom odigrao povratnu loptu na nekoliko metara od gola Arene gde je sam bio Janko Jovanović međutim promašuje ceo fudbal i prilika propada. Na odmor se otišlo sa minimalnom prednošću “šampiona”.

U drugom poluvremenu par izmena u našoj ekipi poremetilo je težište naše igre pa je Arena preuzela inicijativu. U nekoliko navrata su imali kolosalne prilike za pogodak ali je sjajno branio golman našeg tima i kapiten ove generacije Vasilije Milenković. Viktor Veljić je prošao desnom stranom imao dva naša igrača sama na drugoj stativi međutim odlučuje se na udarac i lopta pogađa spoljni deo mreže. U finišu utakmice ponovo je priliku izborio igrač utakmice Aleksa Marjanović za Dušana Petrovića koji iz gužve postiže drugi gol za naš tim što se ispostavilo kao konačan rezultat ove utakmice.


Real Niš : Šampion Nais 0:2


Odmah posle Arene na megdan “šampionima” izašli su dečaci iz škole fudbala Real Niš gde je viđena velika borba i teška utakmica za obe ekipe sa puno duela i dosta trčanja. Naši dečaci možda su bili malo i umorni od prethodnog duela ali to se nije video na terenu. U prvih 10 minuta usledila je totalna opsada gola Reala, gde smo igrali presing na polovini rivala pa protivnik nije mogao da pređe centar igrališta i izgubio je dosta lopti na svojoj polovini. U 7 minutu Aleksa Marjanović prihvata loptu na 10 metera od gola Reala i iz okreta pogađa sam ugao gola za vođstvo našeg tima. Usledila je žestoka borba po celom terenu, nastavili smo sa napadima, Aleksa Marjanović prolazi desnom stranom centrira na glavu Vojina Rankovića koji glavom gađa pored gola.

Vojin Ranković, Viktor Veljić i Ilija Dimitrijević trojica naših “šampiona”.

Formalno domaćin ovog susreta je imao par poluprilika iz kontra napada ali su svi njihovi napadi bili osujećeni sjajnom igrom naših igrača u odbrani pre svih Ilije Mitića i novog pojačanja Jovana Đorđevića koji su briljirali na današnjem meču u odbrani našeg tima. Drugi gol postižemo kada smo ispucali visoku loptu koja je došla do Luke Stojanovića koji se lepo zagradio i iz okreta uputio “bombu” u mrežu Reala za 0:2. Protivnik je uglavnom pokušavao kroz sredinu terena da ugrozi naš gol ali je u sredini terena Vojin Ranković uspeo da dobije dosta duela i rastereti našu odbranu pritiska.

Čestitamo našim dečacima na trećoj pobedi u nizu i samom vrhu tabele ali ima tu dosta stvari koje trebamo popraviti da bi izledali nepobedivo i u budućnosti!!. Sledeće nedelje smo domaćini lige na našem terenu u Donjem Komrenu. Idemooo!!

Comments Off on Ciciban liga 2011: Pobede protiv Arene i Reala!!    Read More   

Comments are closed.