Šampion Nais : Sporting 3:0


Ovog vikenda naši najmlađi igrači odigrali su duplo kolo. Prvu utakmicu odigrali su protiv FK SPORTINGA i slavili ubedljivu pobedu sa rezultatom 3:0. Od samog starta videlo se da je naša ekipa bolja na terenu sa većim brojem šansi. U vođstvo nas je doveo Vojin Ranković koji je preoteo loptu protivničkom igraču, izašao jedan na jedan sa golmanom protivnika i rutinski rešio gol šansu. Na poluvremenu rezultat je bio 1:0 za “šampione”.
U nastavku igre bilo je  par propuštenih prilika za naš tim od strane Dušana Petrovića i Janka Jovanovića, međutim opšti utisak je da su naši dečaci u drugom poluvremenu prikazali bolju igru. Pa je tako na 2:0 povisio Luka Stojanović posle nabačene lopte od strane Alekse Marjanovića. Za konačnih 3:0 pobrinuo se još jednom Luka Stojanović koji je ovog puta iskoristio sjajnu asistenciju Vojna Rankovića. Bravo dečaci!

 


Šampion Nais : Delijski Vis 3:0


U drugoj utakmici naši “šampioni” pružili su još jednu odličnu partiju. Prvih nekoliko minuta meča vodila se žestoka igra na sredini terena, gde su naši dečaci bili dominantiniji sa većim brojem prilika za postizanje gola. Dve stopostotne šanse propustili su Sergej Lutovac i Janko Jovanović šutevima pravo u golmana rivala. Pred sam kraj prvog poluvremena Janko Jovanović presekao je loptu koju je poslao golman Delijskog Visa i doveo nas u vođstvo.
Kao i tokom prve utakmice, naši igrači su bolju igru pružili u drugom poluvremenu. Dobro izvedena lopta iz kornera od strane Ilije Mitića odbija se do Luke Stojanovića koji snažnim volejom pogađa samo “rašlje” protivničkog gola. U nastavku usledila je dobra prilika ekipe Delijskog Visa, gde je naš gol spasila dobra reakcija našeg golmana i kapitena “šampiona”  Vasilija Milenkovića. Nakon odbrane, Vasilije je ispucao loptu do Janka Jovanovića koji je prihvata na centru, istrčava u kontru i postiže gol za konačni rezultat FK ŠAMPION NAIS 3 – DELIJSKI VIS 0. Idemoo!!

Sergej Lutovac (sa loptom) centralni ofanzivni igrač Šampion Naisa!!

Comments Off on Ciciban liga 2011: Pobede protiv Sportinga i Delijskog Visa za najmlađe takmičare!!!    Read More   

Comments are closed.