Posted on 14-04-2019
Filed Under (Prvenstvene utakmice) by Dejan

Najmlađi polaznici našeg kluba danas su savladali vršnjake iz škole fudbala Vaske iz Aleksinca sa 2:1 po prohladnom vremenu na veštačkoj travi u Brzom Brodu. Rezultatski neizvesna utakmica ali po prikazanom na terenu naša ekipa je imala mnogo više od igre, međutim propisno smo se ispromašivali. “Šampioni” dolaze do vođstva kada je na jednu obijenu loptu na ivici kaznenog prostora gostiju natrčao Aleksa Marjanović i snažnim udarcem zakucao u mrežu. Međutim samo par minuta kasnije karner za Vaske, lopta je nabačna ispred našeg gola gde je došlo do nesuglasice naše odbrane sa golmanom Vasilijem Milenkovićem i ona nesrećno završava u našoj mreži. Naši dečaci su pas igrom pokušavali da stignu do gola rivala pa je tako u finišu prvog dela Sergej Lutovac proigrao Viktora Veljića na levoj strani koji je imao lepu priliku ali traljavo šutirao. Gosti su pokušavali dugačkim loptama ali nisu imali ozbiljnijih prilika u prvom delu.

U nastavku igre pritisak “šampiona” Janko Jovanović prolazi levom stranom, odigrava paralelnu loptu na nekoliko metara od gola protivnika na nju natrčava Luka Stojanović ali slabo šutira. U tom periodu usledila je kolosalna prilika za goste. Greška našeg golmana Vasilija Milenkovića u dodavanju, kada je loptu servirao napadaču ekipe Vaske ovaj šutira ali krajnjim naporom Vasilije brani i uspeva da se iskupi za kiks. U nastavku igre danas odlični Sergej Lutovac prolazi nekoliko igrača, odigrava pas na desnu stranu gde je neometan ispred gola Viktor Veljić ali promašuje stopostotnu priliku. Naša ekipa je tokom igre imala tri slobodna udarca iz odličnih pozicija ali su Aleksa Marjanović, Ilija Mitić i na kraju Sergej Lutovac šutirali neprecizno. I u samom finišu meča Aleksa Marjanović junak današnje utakmice prelazi u fazu napada, prolazi nekoliko igrača uspeva da asistira do Sergeja Lutovca koji iz gužve uspeva da loptu ubaci u mrežu.

Aleksa Marjanović (beli dres, broj 7) strelac i asistent, junak današnje utakmice.

Na kraju konačnih 2:1 sasvim zaslužena pobeda našeg tima, mada danas nismo pružili partiju koja se očekuje kao prošle nedelje. Ipak, čestitamo dečacima na zalaganju i idemo dalje!

Comments Off on Ciciban liga 2011: Šampion Nais : Vaske 2:1    Read More   

Comments are closed.