Šampion Nais : Nacional 2:5

Cicibani 2005 godište

Po hladnom i kišovitom vremenu naši ciicbani 2005 godište izgubili su od ekipe Nacionala sa 5:2. Ekipa Nacionala se mnogo bolje snašla po mokrom i klizavom terenu pogotovu u prvom poluvremenu gde su poveli sa 3:0. Posle slobodnog udarca sa nekih 20–tak metara za ekupu Nacionala, usledila je loša intervencija kapitena Dušana Savića i to je 1:0. Smušenost i dekoncentracija su glavni razlozi za primljeni drugi pogodak gde nismo uspeli da izbacimo loptu iz našeg jedanaesterca i dozvolili ekipi Nacionala da povede sa 2:0. Kod trećeg gola Danilo Tasić loše ispratio igrača i napadač rivala je sam izašao na naš gol i rutinski povećava na 3:0. U drugom poluvremu, malo bolja igra našeg tima što je rezultovalo i ravnopravnoj igri u tom delu utakmice. Lazar Stojković je pokrenuo malo našu ekipu, razigravao Savu Stojanovića, Mateju Milenkovića, Stefana Stojanovića i posle jednog duplog pasa Save Stojanovića i Stefana Stojanovića odličan uadarac Save Stojanović golman ekipe Nacionala odbio je loptu sve to lepo ispratio je Mateja Milenković i smnanjio rezultat na 3:1. Lep prodor napadača ekipe Nacionala sa leve strane uslovio je i lepim pogodkom i to je 4:1. Danas naš najbolji igrač Lazar Stojković, svoju dobru igru kruniše pogotkom, tako što je iskosa sa leve strane, odlično plasirao loptu ispod golamana protivnika za 4:2. Posle tog pogodtka imali smo dve dobre šasne za rezultatski priključak ali udarci Matije Milenkovića i Stefana Stojanovića golman Nacionala je uspešno odbranio. Na samom kraju utakmice primili smo i peti gol tako što je posle kornera lopta malo zakačila Veljka Mrvića i ušla u naš gol.

Šampion Nais : Proleter 3:4

Cicibani 2006 godište

Katastofalno prvo poluvreme naših dečaka, koje je počelo tako što smo u dvadesetoj sekundi primili prvi gol. Nisu se ni probudili naši dečaci, a već je bilo 0:1 za ekipu Proletera. Naredna dva gola primili smo posle neshavtljivih grešaka našeg golmana Đorđa Marjanovića koji se kod prvog gola budvalno pomerio od lopte koja je išla u njega i pustio da uđe u mrežu i drugi koji je posle lošeg ispucavanja samo propratio loptu kako ulazi u mrežu. U 7 minutu je već bilo 3:0 i to je totalno demoralisalo naše dečke, koji nisu uspeli do kraja poluvremena da se oporave. Ni početak drugog poluvremena nije mnogo obećavao jer je posle jednog šuta drugi golman naše ekipe Luka Ranđelović loptu odbio do napadača ekipe Proletera i to je bilo 0:4. I tek tad, posle ubedljivog vođstva ekipe Proletera, rastrčali su se naši dečaci i uspeli da dešavanja na terenu premeste na polovini ekipe Proletera. Posle kornera Save Stojanovića, Jovan Kutić se najbolje snalazi ispred gola Proletera i smanjio vođstvo. U tome periodu imali smo par šuteva ali nedovoljno preciznih. Nedugo zatim sa desne strane Sava Stojanović prolazi šutira na gol usput lopta dodiruje odbrambenog igrača Proletera menja pravac i to je 2:4.  To je dalo još više motiva našim dečacima i u prvom poluvremenu golman u drugom naš špic Đorđe Marjanović vraća rezultatsku neizvestost dobrim udarcem za sedam metara smanjuje na 4:3. Ali je to bilo sve što su naši dečaci uspeli da urade na današnjoj utakmicu. I treba na pomenuti, da je sudija današnje utakmice u našem naletu pred sam kraj meča skratio utakmicu 2 minuta, pitanje da li bi mi i dali izjednačujući pogodak, ali je krajnje nekorektno postupio. Dobra stvar u današnjem meču je ta što su dečaci smogli snage da i posle rezutata 0:4 vrate u igru i da može se stići protivnik ali pred nama je veliki rad u daljem toku prvenstva.

Šampion Nais : Napredak 3:1

Cicibani 2007 godište

Cicibani 2007 godište zabeležili su i petu uzastopnu pobedu ovog puta protiv ekipe Napredka iz Aleksainca rezultatom 3:1, iako je na poluvremenu bilo 0:1 za goste iz Aleksinca. U prvom minutu utakmice kolosalna prilika za Iliju Đorđevića izlazi sam jedan na jedan sa golmanom rivala može da bira gde da šutira ali on traljavo šutira direktno u njega. Posle toga slična siutacija malo iskosa Ilija Đorđević ima dobru šansu ali opet golman gostiju brani. Potpuna inicijativa naših dečaka u prvom poluvremenu nije urodila plodom iako smo još par puta ozbiljno ugrozili gol Napredka. Posle odličnog duplog pasa Luke Lakićevića i Zorana Zekića, Zoran Zekić šutira pored gola. I kako to obično biva u fudbalu, usledila je kazna, pred sam kraj poluvremena, korner za ekipu Napredka, Andrija Stojković se pomera od napadača gostiju i on glavom smešta loptu u mrežu našeg golmana Milovana Mitića, što je bio i rezultat prvog poluvremena. Nakon 5 minuta u drugom poluvremu usledio je potpuni preokret gde je prvi gol pao posle udarca Mihajla Cvetkovića sa naše polovine lopta pada ispred golmana rivala on nespretno reagauje i to je 1:1. Drugi gol je takođe delo Mihajla Cvetkovića, gde je prošao po levoj strani i rutinski smestio loptu u mrežu. Posle toga ekipa Napredka je uspostavila terensku inicijativu i imala dva dobra udarca u naš gol ali je u oba slučajeva naš golman Milovan Mitić odlično reagovao i prelepim paradama odbranio svoj gol i izazvao aplauz svih prisutnih. Najlepši detalj na utakmici desio se pred kraj utakmice gde je i danas neprikosnoveni Mihajlo Cvetković naleteo da odbijenu loptu sa nekih 15-tak metara i pravim projektilom zakucao loptu pod samu prečku. Naši dečaci danas nisu pružili igru kao iz prošlog kola protiv ekipe Filip Filipović ali su pokazali karatker posle vođstva ekipe Napredka na poluvremenu nastavili sa napadima i pritiscima na gol protivnika nisu klonuli duhom, želja za pobedom je postojala u toku cele utakice i rezultat je i došao na kraju.

Comments Off on Ciciban liga: Nova pobeda za 2007, u seriji poraza 2006 i 2005 godište!    Read More   

Comments are closed.