Proleter : Šampion Nais 5:0

cicibani 2004 godište

U šestom kolu ciciban lige naši dečaci zabeležili su novi poraz, ovog puta od ekipe Proletera sa 5:0. Kako je krenula utakmica može se reći da su naši dečaci i dobro prošli. Na samom startu meča primili smo dva gola prvi pogodak posle neopreznosti cele odbrane, kada je kapiten Đorđe Ganić pokušao da sa gol linije spreči siguran pogodak ali bezusprešno. Nedugo zatim usledila je greška Matije Milenkovića na sredini terena, domaćin je munjevito ubacio loptu u naš kazneni prostor nakon čega je usledila rutinska završnica. Posle drugog gola uspeli smo da smirimo igru i koliko toliko bili ravnopravni rival na terenu. Mogli smo preko Lazara Maksimovića da smanjimo vođstvo kada je golman ekipe Proletera loše reagovao i ostavio prazan gol ali Lazar Maksimović neuspeva da uputi udarac. U drugom poluvremenu ista slika kao i prvom poluvremenu veći posed lopte domaćina i imali su potpunu konrolu igre gde su naši dečaci tražili šanse iz konta napada ali bezuspešno. U periodu od 10 do 15 min primamo tri gola a kod sva tri pogodka bila je “uspavana” odbrana našeg tima počev od Andrije Gambirože preko Dušana Savića pa sve do Veljka Mrvića. Sledeće nedelje naši dečaci su slobodni u 7 kolu ciciban lige FS Niša.

 Radnički Niš : Šampion Nais 1:3

cicibani 2006 godište 

Najmlađi naši dečaci savladali su ekipu Radničkog sa 3:1 ovog jutra u OŠ Branko Miljković ali ako se uzme u obzir da smo celu utakmicu odigrali sa igračem više jer je ekipa Radničkog imala samo 5 igrača na terenu ne možemo biti zadovoljni prikazanom igrom na terenu. Iako smo imali potpunu inicijativu od starta mučili smo se da dođemo do gola tako da smo prvi pogodak postigli nakon poklon lopte ekipe domaćina kada je Sava Stojanović sa 5 metara rutinski pogodio mrežu. Nekoliko minuta kasnije Andrej Lutovac je lepo prihvatio loptu na ivici šesnaesterca i snažnim udarcem povećao vođstvo “šampiona”. Radnički je iz kontre pretio kada je naša odbrana nekoliko puta slabo reagovala pa su dečaci sa Čaira nakon greške našeg kapitena Andrije Jocića smanjili na 1:2. Poslednji trenicu prvog dela slobodan udarac za “šampione” izvodi Sava Stojanović i pogađa mrežu domaćina za 1:3 što se ispostavilo i konačan rezultat meča.

Sava Stojanović dvostruki strelac za “šampione” protiv Radničkog.

U drugom poluvremenu slabo su igrali naši dečaci iako smo imali igrača više nismo uspeli da vežemo nekoliko dodavanja i iskoristimo brojčanu prednost sve se svodilo na borbu i prekide. Radnički je bio ravnopravan rival tako da na kraju ostao je rezultat iz prvog dela utakmice. Sledeće nedelje igramo protiv ekipe Free Kick.

Comments Off on Ciciban liga: Pobeda za 2006, novi poraz za 2004 godište!    Read More   

Comments are closed.