Vladimir Milosavljević u 42 min
     Stefan Milošević u 44 min
     Milan Tasić u 58 i 75 min
     Petar Mančić u 80 min

kadeti 1999 godište

Kadetska selekcija našeg kluba nastavlja sa sjajnim partijama ove sezone danas je ubedljiv poraz pretrpela ekipa Palilulca na stadionu Car Konstantina na Bubnju. Može se reći da je bilo ovo sjajno izdanje našeg tima, celu utakmicu odigrali smo u visokom tempu, potpuno natrčali protivnika i plenili sjajnim akcijama i pas igrom što je plod 5 postignutih golova i nekoliko sjajnih akcija iz kojih nismo postigli golove. Palilulac se odlično držao tokom celog prvog poluvremena, gosti su se grčevito branili iz kontre opasno pretili. Prvu priliku “šampioni” imaju u 12 minutu Vladimir Milosavljević je šutirao sa oko 20 metara ali sjajno je reagovao golman gostiju Popović. Pravili smo silovite prodore po bokovima već u 21 minutu Stefan Pepić je centrirao a Danijel Cvetković je zakasnio da loptu ubaci u mrežu. Kolosalna prilika za naš tim u 28 minutu Vladimir Milosavljević je odigrao povratnu loptu na “penaltik” neometan kapiten Stefan Milošević šutira pored gola. Marko Petrović je nekoliko minuta kasnije na odbijenu loptu natrčao ali prebacio ceo gol. Najveću priliku gosti imali su u 31 minutu kada je Jovanović iskosa pobegao našoj odbrani međutim Petar Bajkić je dobro reagovao. Najlepša akcija našeg tima u 33 minutu Milan Tasić jedan od najboljih u našim redovima danas dodao je loptu u prostor Stefanu Pepiću koji centrira na peterac snažno je zahvatio loptu Stefan Milošević ali napucava golmana Palilulca Popovića. Konačno u 42 minutu Milan Tasić je šutirao lopta se odbila od golmana gostiju Vladimir Milosavljević iz okreta ubacuje loptu u mrežu. Samo 2 minuta kasnije još jedna prelepa akcija našeg tima Danijel Cvetković je dodao loptu u noge Vladimiru Milosavljeviću ovaj iz prve asistira kapitenu Stefanu Miloševiću koji je jedan na jedan sa Popovićem i rutinski lob udarcem povećava prednost Šampion Naisa. Otpor gostiju bio je slomljan u samom finišu prvog dela utakmice.

U nastavku usledio je još žešći pritisak “šampiona” “plejmejker” naše ekipe Milan Tasić je lepo prihvatio loptu na ivici šesnaesterca i levom nogom pogodio suprotan ugao za 3:0. Gosti su totalno pali u igri u nastavku utakmice i gotovo da nisu prelazili centar igrališta. Gotovo sve što se dešavalo u drugom poluvremenu dešavalo se ispred  gola Palilulca. Korner u 61 minutu visoko nabačena lopta Vladimir Milosavljević glavom šutira ali Popović krajnjim naporom brani. Marko Petrović nekoliko minuta kasnije je napravio pravi slalom ali šutira pored gola. Velika prilika za naš tim u 70 minutu Danijel Cvetković se lepo oslobodio nekoliko čuvara ali iz izgledne situacije šutira preko prečke. U 75 minutu usledila je još jedan lepa akcija Šampion Naisa, Lazar Đorđević je lepo zadržao loptu na rubu šesnaesterca gostiju odigrao pas Milanu Tasiću koji iz identične situacije kao kod trećeg gola ponovo pogađa mrežu Popovića za 4:0. Samo 5 minuta kasnije korner za “šampione” dobro nabačena lopta u kazneni prostor Palilulca najbolji u skoku je Petar Mančić koji postavlja konačnih Šampion Nais : Palilulac 5:0.

Petar Mančić strelac petog gola za naš tim.

Slobodno možemo konstatovati da je ovo bilo najbolje izdanje našeg tima do sada na kome bi pozavidele mnoge prvoligaške ekipe. Bilo je pravo zadovoljstvo malobrojnoj publici na Bubnju gledati kako naši igrači iznose loptu, kreiraju napad i dolaze u fazu realizacije. Sve ono što smo naporo radili u pripremnom periodu, danas smo demonstrirali. Rezutalat toga liderska pozicija Prve kadetske lige FS RIS. Bravo momci, idemo dalje!!

Comments Off on Kadetska liga FS RIS: Šampion Nais : Palilulac 5:0    Read More   

Comments are closed.