Aleksandar Pančić i 20 min                               Mateja Stojanović u 16 i 53 min
                                                                          Nikola Đorđević u 25 min
                                                                          Mihajlo Cvetković u 50 min
                                                                          Uroš Zdravković u 70 min


Petlići 2006 godište


U poslednjem kolu prve RIS lige petlića naša ekipa je gostovala u Pirotu i savladala ekipu Radničkog rezultatom 1:5 i potvrdila odličnu igru koju je pružala tokom celog proleća. Matija Stojanović je doveo našu ekipu u vođstvo kada je iskoristio grešku protivničkih štopera Sokolov- Ćirić, ukrao loptu i poslao je u mrežu za 0:1. Nekoliko minuta kasnije domaćin koristi grešku na sredini terena Đorđa Marjanovića, lopta dolazi do protivničkog napadača Pančića koji šutira veoma precizno i poravnava rezultat 1:1. Malo smo slabije ušli u utakmicu, ali ubrzo su stvari došle na svoje mesto. Matija Stojanović je izveo brz aut na desnoj strani i bacio loptu ka Mihajlu Cvetkoviću koji pretrčava dva odbrambena igrača domaćih i dodaje na drugoj stativi veoma lepo i nesebično do Nikole Đorđevića koju je šalje loptu u mrežu i postavlja rezultat prvog poluvremena 1:2. Do kraja poluvremena beležimo i zicer Uroša Zdravkovića koji je izašao oči u oči sa protivničkim golmanom Ristićem, ali šutirao veoma loše.

Nikola Đorđević (plavi dres) strelac gola za “šampione”!

U drugom poluvremenu mnogo bolje izdanje naše ekipe nego u prvom poluvremenu. Matija Stojanović je probio po desnoj strani i centrirao na nogu Mihajlu Cvetkoviću koji hvata volej i povećava na 1:3. U nastavku igre Mihajlo Cvetković šalje idealan pas između dva odbrambena igrača ka Matiji Stojanoviću, te on lomi jednog igrača i prelepo levom nogom plasira loptu u mrežu za 1:4. U nastavku igre Mihajlo Cvetković je sa preko trideset metara poslao pravu bombu iz slobodnog udarca, ali istakao se protivnički golman Ristić i paradom spasio gol. Odlična pre svega pas igra je funkcionisala u drugom poluvremenu i nakon izgrađenih akcija ređale su se šanse za Uroša Zdravkovića, Nikole Đorđeviça, Đorđa Marjanovića međutim bili su neprecizni. Mihajlo Cvetković je pravio pravi dar-mar na sredini terena tako da mu je bilo nemoguće oduzeti loptu, a pritom imao učinak i u defanzivi. Upravo on je na samom kraju utakmice uzeo loptu na sredini terena osvojio nekoliko metara, šutirao, protivnički golman Ristić brani, lopta se odbija na desnoj strani gde se našao Đorđe Marjanović koji centrira na “peterac” gde se našao Uroš Zdravković koji šalje loptu u mrežu za konačnih 1:5. Moramo da pohvalimo celu ekipu na današnjoj utakmici od golmana Mihajla Ristića koji je delovao sigurnije, zadnje linije koja je bila koncentrisana svih sedamdeset minuta, veznog reda koji je sarađivao fantastično i napadača koji su bili ubojiti. Veoma dobra sezona ove ekipe i trenera Vlade Vladimirova i na tome im čestitamo. Bravo!!!

Lazar Petrović plavi dres u duelu sa igračima Radničkog iz Pirota!

Sledeće nedelje očekuje nas odlazak na međunarodni turnir “Vujadin Boškov” u Novom Sadu i pritom želimo mnogo uspeha našoj generaciji 2007 godište.

Comments Off on Liga petlića FS RIS: Radnički : Šampion Nais 1:5    Read More   

Comments are closed.