Stefan Nikolić u 72 min


Petlići 2006 godište    


U 25.kolu prve RIS lige petlića naša ekipa je ugostila ekipu Fri Kik-a i na žalost izgubila 0:1. Veoma borbena utakmica sa puno duela, po teškom terenu i kiši koja je padala gotovo čitavog meča. Moramo da naglasimo da je naša ekipa danas bila oslabljena neigranjem vrlo važnih igrača Mihajla Cvetkovića, Nemanje Nikolića, Jovana Korolije, međutim i pored toga naši dečaci su pružili sasvim solidnu partiju i nisu zaslužili poraz. U prvom poluvremenu je naša ekipa imala zrelije šanse za gol, ali nisu realozovane. Matija Stojanović je probao iz slobodnog udarca sa desne strane, dobro šutirao, ali je lopta završila na stativi i odlazi u gol aut. Najbolju šansu je imao Ilija Đorđević kada je kombinovao po desnoj strani sa Matijom Stojanovićem i izašao jedan na jedan sa protivničkim golmanom, šutirao, ali golman gostiju Stanojević brani udarac. Odmah nakon toga korner je izveo Matija Stojanović i pogodio pravo u glavu Filipa Ljubenovića koji šutira, ali lopta prolazi pored stative. Gosti u prvom poluvremenu gotovo da nisu imali izglednu priliku.

U drugom poluvremenu se vodila prava bitka za svaku loptu, prštalo je od duela na sredini terena. Andrija Stojković je uputio udarac iz slobodnog udarca, golman gostiju loptu odbija u peterac, ali Đorđe Marjanović ne dolazi do nje da je smesti u mrežu. I gost je probao iz slobodnih udaraca sa dvadesetak metara, a to je sve sigurno pokupio naš golman Mihajlo Ristić koji je danas bio na visini zadatka i u nekoliko navrata sjajno intervenisao. U 53 minutu jedan od najboljih u redovima gostiju Janković snažno šutira iskosa sadesne strane ali pravi paradu Mihajlo Ristić. A onda poslednji trenuci meča Andrija Stojković je izveo korner golman Fri Kika Stanojević odbija do Nikole Mitića koji ima prazan gol ali promašuje ceo okvir. Po svemu viđenom na terenu i po šansama naši dečaci nisu zaslužili poraz nekako je remi bio realan za sve. Međutim poslednji napad na meču imaju gosti u drugom minutu nadoknade vremena, gost imao slobodan udarac na nekih trideset metara od našeg gola, lopta nabačena negde na “penalu” u našem šesnaestercu, naš stoper Filip Ljubenović loše zahvata loptu glavom, Mihajlo Ristić uspeva da odbrani onda nastaje gužva i Nikolić šalje loptu u mrežu za 0:1. Moramo danas da napomenemo da neki igrači koji su ušli sa klupe ili kojima se pruži šansa od prvog minuta ne opravdavaju očekivanja i njihov trud je sveden na minimum gde samim tim ne poštuju sebe, pa onda trenera i onda klub. Sve u svemu idemo dalje i gore glava!

Nakon ove utakmice odigrana je prijateljska utakmica naših dečaka 2010, 2011 i 2012 godište u uslovima fudbal 8 (8+1) gde je viđena interesantna utakmica sa nerešenim ishodom Šampion Nais plavi : Šampion Nais beli 6:6, nakon čega se pristupilo izvođenju “penala”. Sve u svemu lepo popodne za sve naše dečake koji su pružili dobu partiju. Idemo!!

Comments Off on Liga petlića FS RIS: Šampion Nais : Free Kick 0:1    Read More   

Comments are closed.