Mihajlo Cvetković u 13, 15, 29, 46 i 49 min        Stevan Atanasijević u 41 min
     Matija Stojanović u 27 i 30 min                         Tadija Vučić u 57 min
     Nemanja Nikolić u 34 min                                 David Ristić u 62 min


Petlići 2006 godište


U vanrednom kolu prve lige petlića FS RIS naši dečaci su ugostili ekipu OFK Paraćin iz istoimenog grada i ubedljivo savladali protivnika rezultatom 8:3. Bila je to veoma dobra partija naše ekipe i pravi fudbalski šou našeg kapitena Mihajla Cvetkovića koji je postigao pet pogodaka od toga dva su za TV špice. Veoma dobro smo otvorili utakmicu i već u prvom ozbiljnijem napadu posle lepo izgrađene akcije Mihajlo dobija loptu na desnoj strani i pogađa suprotan ugao za vođstvo “šampiona”. Nedugo zatim na 2:0 povisio je Mihajlo Cvetković nakon sjajnog i pravovremenog dodavanja i akcije sa Đorđom Marjanovićem. Na 3:0 povisio je Matija Stojanović nakon lepog dodavanja Mihajla Cvetkovića kada je iskosa sa leve strane pogodio samo “rašlje” gola paraćinaca. Fudbalski “šou” novog reprezentativca Srbije Mihajla Cvetkovića nastavlja se i u 29 minutu kada mu je odličan pas u prostor na desnoj strani poslao Matija Stojanović a ovaj je video da je protivnički golman malo izašao sa gol linije i majstorski ga lobovao u stilu velikih majstora fudbala za 4:0. Korner je izveo sa leve strane Matija Stojanović je podigao loptu gde je protivnička odbrana izbacila loptu pravo na nogu Filipu Kuzmanoviću koji ponovo šalje na levoj strani ka Matiji Stojanoviću koji šutira i veoma lepo pogađa suprotni ugao protivničkog golmana za 5:0. U međuvremenu Lazar Petrović je nakon asistencije Mihajla Cvetkovića izašao jedan na jedan sa protivničkim golmanom, ali traljavo šutirao pored stative. Akciju po desnoj strani gradili su Andija Stojković i Matija Stojanović, gde povratnu loptu Matija Stojanović šalje ka Nemanji Nikoliću koji šutira na gol i jednom parabolom pogađa sam ugao protivničkog gola za 6:0.

U drugom poluvremenu smo se malo opustili i dozvolili da protivnik iz izgrađenih akcija postigne čak tri počasna pogotka. Međutim sve je danas bilo u senci Mihajla Cvetkovića koji je sa još dva gola postavio konačnih 8:3, od kojih bi izdvojili prvi kada je loptu dobio negde na sredini terena na oko trideset metara od gola i ponovo snimio da je protivnički golman malo više izašao sa gol linije i fantastično ga lobovao za aplauz svih prisutnih. Zanimljivo je i to da su danas gotovo svi golovi naše ekipe došli nakon izgrađenih akcija i igre. Poslednji gol na meču ponovo postiže Mihajlo Cvetković kada je izašao sam ispred gola protivnika i rutinski plasirao u mrežu. Današnja partija Mihajla podseća na jučerašnju partiju Lionela Mesija u meču lige šampiona. Sve čestitke!!

Novi Mesi: kapiten Mihajlo Cvetković strelac 5 gola i asistent u pobedi Šampion Naisa!!

Čestitike svim našim igračima na odličnoj predstavi osim Mihajla danas je o odbrani sjajan bio Andrija Stojković koji je plenio mirnoćom u igri. Filip Ljubenović je bio odličan u duel igri i imao pravovremene intervencije. Na sredini teren Filip Kuzmanović je odigrao odličnu utakmicu sa pravovremenim pasovima i sa dosta trčanja. Nemanja Nikolić je na poziciji zadnjeg veznog zaustavio dosta napada OFK Paraćina bio dobar u duel igri i uspeo da postigne pogadak. Matija Stojanović je bio dvostruki strelac i dobro se kretao a Đorđe Marjanović je pružio odličnu partiju sa dosta borbe i trčanja na sredini terena. I ostali dečaci su bili na visokom nivou, danas smo imali igru i iz nje postizali golove. Okrećemo se sledećem protivniku ekipi Radničkog na Čairu gde očekujemo novu pobedu!!

(1) Comment    Read More   

Comments

Filip on 17 April, 2019 at 12:24 pm #

BRAVVOO