Pavle Đokić u 11 min                          Mihajlo Cvetković u 9 min                                                                                                       Mateja Stojanović u 30 i 40 min
                                                             Mateja Milenković u 42 min


Petlići 2006 godište


U 24.vanrednom kolu prve RIS lige petlića naši dečaci su gostovali ekipi Timočanina iz Knjaževca i pobedili ubedljivim rezultatom 1:4. Slabo prvo poluvreme naših dečaka sa dosta nekih nerezonskih poteza i sa dosta konfuznom igrom, dozvolili smo protivniku da održi rezultatski priključak. Međutim u drugom poluvremenu znatno bolja igra i prepoznatljiva igra “šampiona” koji ovog proleća igraju dobar fudbal. Već u 9.minutu loptu u prostor šalje Matija Stojanović ka Mihajlu Cvetkoviću koji vara istrčalog golmana domaće ekipe i dovodi našu ekipu u vođstvo 0:1. Samo dva minuta kasnije desio se niz grešaka na sredini terena što dovelo do toga da napravimo faul na ivici našeg šesnaesterca, iz koga je veoma lepo šutirao Đokić i poravnao rezultat na 1:1. Do kraja poluvremena videli smo žestok otpor domaće ekipe koja se pokazala u znatno svetlijem izdanju nego jesenas kada je gostovala na našem terenu kada smo pobedili sa 9:0. Međutim nekako stvari na svom mestu postavio je Mateja Stojanović u 30.minutu, kada je Nikola Đorđević odigrao dobar pas ka Mihajlu Cvetkoviću koji izlazi jedan na jedan sa protivničkim golmanom, uspeva da šutira, golman Timočanina Petrović odbija loptu na drugu stranu gde na nju natrčava Mateja Stojanović i šalje u mrežu za 1:2.

Petlići Šampion Naisa su u seriji pobeda.

U drugom poluvremenu znatno bolja slika naše ekipe rezultirala je pobedom. Aut je sa leve strane izveo Lazar Petrović i loptu bacio na nogu Nikoli Đorđeviću koji vraća pas ka Lazaru Petroviću, a on pravi slalom kroz nekoliko igrača i uspeva da centrira na drugu stativu gde se našao Mateja Stojanović i smestio loptu u mrežu za 1:3. Nastavlja se ofanziva “šampiona”, dobar kontra napad na sredini terena organizovao Nemanja Nikolić, odigrao ka Mihajlu Cvetkoviću, a on između dva štopera domaćih spaja sa golom Matiju Stojanovića koji šutira, golman Petrović brani, ali je sve to lepo ispratio Mateja Milenković i povisio na 1:4. Pored ova četiri gola naše ekipe bile su tu još neke izgledne prilike i u prvom i u drugom poluvremenu, ali sve u svemu zaslužena pobeda naših dečaka. Međutim ako želimo trijumf i u nedelju protiv Fri Kika na domaćem terenu ne sme da ponovi traljavo prvo poluvreme. Bravo i idemo dalje!

Comments Off on Liga petlića FS RIS: Timočanin : Šampion Nais 1:4    Read More   

Comments are closed.