Posted on 07-09-2019
Filed Under (Prvenstvene utakmice) by Dejan

Nikola Mitić u 10 min
     Filip Ljubenović u 15, 60 i 76 min
     Jovan Korolija u 25 i 35 min
     Nemanja Nikolić u 28 min
     Mateja Stojanović u 38 min
     Đorđe Marjanović u 74 min
     Matija Milenković u 70 i 75 min


Pioniri 2005 godište


Nova generacija pionirske selekcije Šampion Naisa startovala je pobedom u prvom kolu pionira FS Niša proiv debitanta u takmičenju ekipe Bukovik iz Ražnja. U 10 minutu Nikola Mitić snažno šutira sa ivice kaznenog prostora pravo u golmana Bukovika kome lopta ispada iz ruke i ulazi u mrežu. Samo 5 minuta kasnije korner izvodi Andrija Stojković a Filip Ljubenović glavom postiže pogodak za 2:0. Ista situacija u 25 minutu kada je ponovo slično korner izveo Andrija Stojković a Jovan Korolija glavom pogađa mrežu gostiju. Identična situacija 3 minuta kasnije ovaj put Nemanja Nikolić na asistenciju Andrije Stojkovića zakucava glavom loptu u mrežu za 4:0. Čak tri asistencije iz kornera za Andriju Stojkovića u prvom poluvremenu. U 38 minutu solo akcija Ilije Đorđevića prošetao se po desnoj strani odlično centrirao na glavu Jovana Korolije koji je neumoljiv za 5:0. U samom finišu prvog dela Mateja Stojanović je napravio slalom u šesnaestercu Bukovika  izašao sam ispred gola Stolića i rutinskai plasirao za 6:0. Tako se otišlo na odmor.

Nova generacija pionirske selekcije Šampion Naisa !!!

U nastavku naša ekipa je povukla sve igrače 2007 godište iz igre pa smo meč nastavili sa 10 igrača ali to nije zaustavilo goleadu našeg tima. Prvih 20 minuta gosti su imali inicijativu na terenu a onda se razigrao Đorđe Marjanović. U 60 minutu Filip Ljubenović povećava na 7:0. U 76 minutu isti igrač sjajno izvodi slobodan udarac i povećava na 8:0. Đorđe Marjanović je u dva navrata odlično izbacio u prostor Mateju Stojanovića koji dva puta odlično assistira Mateji Milenkoviću koji postiže 2 gola. I naizad Đorđe Marjanović u finišu meča prolazi kompletnu odbranu rivala i rutinski plasira u nebranjeni deo mreže za konačnih Šampion Nais : Bukovik 11:0. Treba pohvaliti igru Darka Dorđevića koji kada je prešao na poziciju “štopera” bio neprelazan u našoj odbrani a takođe na golu Šampion Naisa siguran je bio Mihajlo Ristić koji je najzaslužniji što je naša mreža danas mirovala.

Filip Ljubenović kao centralni bek kompletirao je het-trik.

Čestitke našim pionirima na prvoj prvenstvenoj pobedi u novoj sezoni međutim da bi nastavili seriju uspeha potrebno je više treninga i više rada svakog igrača ponaosob. Idemo dalje.

 

Comments Off on Liga pionira: Šampion Nais : Bukovik 11:0    Read More   

Comments are closed.