Posted on 12-10-2014
Filed Under (Prvenstvene utakmice) by Dejan

Danijel Milićević u 53 min                       Marko Vučković u 16, 56 i 67 min
                                                                Viktor Milosavljević u 35 min
                                                                Lazar Đorđević u 70 min

pioniri 2000 godište

Pioniri našeg kluba nastavili su sa pobedama i ovog vikenda savladali su vršnjake iz škole fudbala Lider iz Leskovca sa 5:1. Čini nam se da je najveći saveznik našim dečacima bio odličan teren koji nismo imali na stadionu Sinđelića prošle nedelje što nam je omogućilo pa pokažćemo sve prednosti našeg tima. Prvu priliku beležimo su 12 minutu kada je Danijel Cvetković sa ivice šesnesterca dobro šutirao i uzdrmao prečku gola Krstića. Nastavili smo sa napadima i već u 16 minutu nakon prodora sa desne strane Marko Vučković slabijom nogom odlično šutira i pogađa mrežu domaćina za 0:1. Lider je pokušavao visokim loptama da preskoči našu odbranu koja danas delovala prilično nesigurno jer nas je dosta lopti preskočilo. Tako je Jović u 21 minutu sa leve strane prošao ali loše centrirao i šansa je otišla u nepovrat. Isti igrač nekoliko minuta kasnije prošao je levom stranom usledio je centrašut stvorila se gužva u našem kaznenom prostoru Đorđević je šutirao ali je Andrija Pejčić bio siguran na golu. Pri kraju drugog dela ponovo je Danijel Cvetković odlično prošao sa desne strane odigrao pas ka Marku Vučkoviću koji je prosledio do Viktora Milosavljevića na levoj strani koji vara golmana domaćih Krstića i plasira za 0:2. Tako se otišlo na odmor.

Viktor Milosavljević strelac drugog gola za naš tim.

U nastavku Lider je krenuo ofanzivnije u igru je ušao rezervista Milićević i u 53 minutu prošao levom stranom i sjajno šutirao pod prečku našeg gola za 1:2. Usledile su nekoliko prilike za Lider prvo je iz slobodnjaka Mladenović šutirao ali je Andrija Pejčić dobro intervenisao. Usledio je korner za domaćina lopta je pala u petarac Đorđević je šutirao a Andrija Pejčić krajnjim naporom sačuvao mrežu. Usledile su dve izmene u našim redovima koje su preokrenule tok utakmice. Kada se ne iskoriste prilike sledi kazna i detalj iz 67 minuta koji je odlučio utakmicu. Samo što je ušao u igru Kristijan Jovanović je ušao u šesnaesterac Lidera došlo je do kontakta sa igračem domaćina a glavni sudija Nedeljković pokazao na belu tačku. Delovalo je kao da je to bio poklon penal za naš tim. Golgeter Marko Vučković stavio je loptu na 11 metara ali šutirao direktno u golmana Krstića, međutim lopta se odbila ponovo do njega koji iz drugog pokušaja postiže pogodak. Domaćin je znatno bolji bio u nastavku usledila je kolosalna prilika za Lider, Pešić je na ivici našeg šesnaesterca okrenuo nekoliko naših odbrambenih igrača koji su delovali smušeno ispred gola izašao oči u oči sa Andrijom Pejčićem ali ovaj spašava siguran pogodak. I na kraju sledi kazna, usledio je kontra napad našeg tima Marko Vučković je dobio loptu u šesnaestercu Lidera i majstorki plasirao u suprotan ugao za 1:4  i kompletirao het-trik. Igra domaćina se onda raspala, nekoliko minuta kasnije kapiten Filip Maksimović napravio pravi slalom na levoj strani usledio je pas ka Kristijanu Jovanoviću koji ostavlja povratnu loptu na koju natrčava rezervista Lazar Đorđević i strahovitim udarcem pogađa mrežu za konačnih Lider : Šampion Nais 1:5.

Sudeći po rezultatu ovo je ubedljiva pobeda za naše pionire ali odbrana danas nije delovala sigurno napravili smo puno kikseva, mnogo lopti nas je preskočilo, duel igra je bila očajna i da nije bio sumnjvi penal u 67 minutu i sjajne intervencije našeg golmana, danas ne bi dobili utakmicu.

Comments Off on Pionirska liga FS RIS: Lider : Šampion Nais 1:5    Read More   

Comments are closed.