Posted on 10-05-2015
Filed Under (Prvenstvene utakmice) by Dejan

Aleksandar Marjanović u 55 min
     Marko Vučković u 60 min
     Viktor Milosavljavić u 66 min

pioniri 2000 godište

Stariji pioniri našeg kluba uzrast 2000 godište savladali su ekipu Lider iz Leskovca sa 3:0. Može se reći da je gost pružio snažan otpor na startu utakmice jer je u uvodnim minutima imao više od igre i držao više loptu u posedu. Nisu se razigrali naši vezni igrači pa je prvu priliku na utakmici imaju gosti kada Ignjatović iskosa šutira pored gola. Kako je odmicalo prvo poluvreme uspostavili smo ravnotežu na terenu i došle su prve prilike za naš tim. Korner sa leve strane izvodi Danijel Cvetković najviši u skoku je Lazar Đorđević ali glavom šutira pored gola. Marko Vučković je u 23 minutu odlično prošao sa leve strane ušao u šesnaesterac Lidera međutim dao je jak for i šansa je propala. Igrao se 31 minut utakmice slododan udarac daleko sa leve strane izvodi Danijel Cvetković lopta je pala na drugu stativu i pogodila okvir gola gostiju. Samo nekoliko minuta kasnije kolosalna prilika za naš tim Ilija Milić je šutirao sa šesnaest metara golmanu gostiju Krstiću lopta je ispala iz ruku sam je isped prazne mreže bio Marko Vučković ali šutira direktno u Krstića. Slična prilika u samom finišu utakmice centaršut sa desne strane lopta je pala na drugu stativu Đorđe Ranđelović je šutirao sa nekoliko metara i pogodio igrača gostiju . Mnogo šansi u prvom delu za nas ali bez golova na poluvremenu.

U nastavku usledile su tri izmene u redovima našeg tima i ispostavilo se da su ta tri igrača Aleksandar Marjanović, Viktor Milosavljević i Nikola Petrenel okrenuli utakmicu u našu korist. Došlo je do promene formacije u našem timu sa 4-5-1 prešli smo na 4-4-2 i već u 55 minutu korner izvodi Nikola Peternel najviši u skoku u šesnaestercu gostiju je Aleksandar Marjanović i glavom pogađa sam ugao gola Lidera za vođstvo našeg tima. To kao da je dalo krila našim igračima usledili su žestoki napadi Šampion Naisa, Damjan Ilić je prešao u fazu napada lepo je prošao sa desne strane odigrao pas na drugu stativu Marko Vučković iz prve pogađa donji desni ugao Krstića za 2:0. Samo šest minuta kasnije slobodan udarac za naš tim izvodi Viktor Milosavljević i fantastičnim udarcem pogađa samo rašlje gola Lidera za konačnih 3:0. Sledeće nedelje gostujemo ekipi Dubočice u Leskovcu.

Mlađi pioniri 2001 godište odigralo je prijateljsku utakmicu sa ekipom Palilulca na Delijskom Visu gde smo nezasluženo visoko poraženi sa 4:0.

Comments Off on Pionirska liga FS RIS: Šampion Nais : Lider 3:0    Read More   

Comments are closed.