Topličanin : Šampion Nais 0:2

                                                                                         Marko Vučković u 49 min
                                                                                               Lazar Đorđević u 63 min

pioniri 2000 god

Nastavili su pioniri našeg kluba seriju pobeda ovog kišovitog vikenda slavili smo u Prokuplju protiv ekipe Topličanina sa 2:0. Može se reći da je domaćin pružio žestok otpor u prvom poluvremenu, grčevito se branio i visokim loptama preskakao sredinu terena a naši dečaci su imali reviju promašaja promašili smo najmanje 10 zicera a za to je i zaslužan golman domaćina Krstić igrač današnje utakmice. Pa da krenemo redom prva priliku za naš tim lopta je potekla od organizatora igre kapitena Filip Maksimovića sjajan pas dijagonalno na levu srtanu Viktor Milosavljević je sam ispred golmana Krstića snažno šutira ali ovaj odlično reaguje. Ista prilika i u 21 minutu Danijel Cvetković je dodao loptu na levu stranu Viktor Milosavljević prelazi jednog igrača domaćina ulazi u šesnaesterac i napucava golmana Topličanina. U 28 minutu Marko Vučković je prevario nekoliko igrača domaćina i usmesto da šutira levom nogom napravio je višak dodavnja i šansa je propala. Topličanin je iz kontre ozbiljno pripretio kada je nakon našeg kornera usledila kontra ali je Dimitrije Ilić u poslednji čas izbacio loptu van igre. Jedina ozbiljna prilika za domaćina u prvom delu, slobodan udarac sa jedno 20 metara izvodi Đorđević ali pogađa živi zid. I na kraju kolosalna prilika za naš tim ponovo je asistent Filip Maksimović odlično dodaje na levoj strani Viktoru Milosavljeviću koji je sam ispred gola Topličanaina snažno žutira ali ponovo Krstić spašava domaćina .Na poluvremenu 0:0.

Žestoka ofanziva naših dečaka usledila je u nastavku igre i u 49 minutu Viktor Milosavljević se iskupio odlično prebacio odbranu domaćina a Marko Vučković dribla golmana Krstića i postiže pogodak. U drugom delu igre pružili smo znatno bolju partiju međutim usledili su novi promašaji naših dečaka. Kapiten Filip Maksimović je povukao loptu sa naše polovine niko od protivničkih igrača nije mogao da ga zadrži ušao je u šesnaesterac dobro šutirao lopta se od stative odbila i stala u bari na samoj gol liniji. Tekao je 57 minutu Danijel Cvetković je centrirao sa desne strane sam je drugoj stativi bio Viktor Milosavljević dobro šutirao ali isprečila se stativa. Topličanin u drugom delu nije prelazio centar i dečaci domaćina su se žestoko branili, samo nekoliko minuta kasnije Lazar Đorđević koji je ušao u igru centrirao je sa desne strane Andrija Dinić je šutirao preko gola. U moru naših prilika ponovo je na sceni Filip Maksimović odradeo je odličan posao na levoj strani lopta je došla do Lazara Đorđevića koji levom nogom zakucava u mrežu za 0:2. I poslednji napad našeg tima kada se obrukao glavni sudja Milićević koji je inače sudio klasično “domaćinski” naš centarfor Andrija Dinić sa obe ruke oboren u kaznenom prostoru Topličanaina a ovaj se uhvatio za pištaljku i odsvirao kraj utakmice. Domaćin danas može biti presrećan rezultatom jer je izbegao sigurnu fudbalsku katastrofu. Sledeće nedelje derbi kola dolazi nam trećeplasirana ekipa OFK Vranja.

Kadeti našeg tima nisu ovog vikenda odigrali svoju utakmicu u Aleksandrovicu koja je odložena jer je teren Župe bio pod vodom.

Comments Off on Pionirska liga FS RIS: Sigurna pobeda šampiona u Prokuplju!    Read More   

Comments are closed.