Šampion Nais : Red Star 3:0

Pioniri 1999 godište

Pioniri ovog vikenda nisu odigrali utakmicu sa ekipom Svrljiga jer gosti nisu došli u tarmin zakazane utakmice pa je naš tim dobio meč službenim rezultatom 3:0. Zato smo iskoristili pauzu i odigrali prijateljsku utakmicu sa ekipm Red Stara gde smo slavili sa 3:0. Iako zvuči da je naš tim ubedljivo pobedio bila je to ravnopravna utakmica a u prvom poluvremenu Red Star je imao i blagu inicijativu ali u visokom tempu bilo je po par prilika na obe strane ali bez golova. Na samom startu drugog poluvremena golgeter “šampiona” Marko Vučković čim je ušao u igru načinio je sjajan potez, napravio dva lažnjaka izbacio celokupnu odbranu Red Stara iz igre i pogodio mrežu za 1:0. Drugi gol postigao je David Stanković nakon loše intervencije golmana Red Stara a treći pogodak postignut je iz pravilno dosuđenog kaznenog udarca a strelac je bio golman “šampiona” Petar Bajkić.

Šampion Nais : Palilulac 1:5

cicibani 2002 godište

Naši cicibani u uzrastu 2002 i 2003 godište doživeli su visok poraz od Palilulca ali ekipa gostiju je izvela sastav sa starijim dečacima i ništa se ne može zameriti našim dečacima jer su pružili jak otpor. Imali smo samo 3 dečaka 2002 godište i to se osetilo u igri gde su gosti bili jači, brži i u takvom odnosu snaga nismo imali nikakvih šansi. Ako se uzme u obzir da smo dva gola primili nakon kornera glavom onda u igri “šampionima” se nema šta zameriiti. Jedini gol za naš tim postigao je Filip Jocić.

Uroš Živković u “sendviču” protivničkih igrača.

Šampion Nais : Železničar 3:0 SR

cicibani 2005 godište

Najmlađi naši dečaci službenim razultatom savladali su ekipu “Želje” jer domaćin nije imao sve igrače tog uzrasta na raspolaganju pa je u svom sastvu imao starije igrače. Inače utakmica je završena regularnim rezultatom 1:1 gde smo pružili solidnu partiju a najlepši potez na utakmici deo je Andreje Lutovca koji je sjajno primio loptu odlično asistirao Mijatu Ivanoviću koji majstorski pogodio suprotan ugao gola Železničara za 1:1. Vredi istaći i partiju Andrije Jocića koji je danas bio odličan. Bila je ovo poslednja prvenstvena utakmice za naše dečake.

Andrija Jocić u akciji

Comments Off on Pobeda pionira protiv Red Stara, pobeda najmlađih cicibana 2005 godišta i poraz za 2002 godište    Read More   

Comments are closed.