Posted on 18-04-2018
Filed Under (Obaveštenja) by Dejan

Dimitrije Mitić, rođen 24.10.2008.godine u Nišu.

Počeo je da trenira sa 6 godina, u klubu je od jeseni 2014.godine. Takmičar je postao čim je napunio 7 godina nastupavši povremeno za stariju generaciju 2007.godišta do formiranja generacije 2008.godišta. Trenira u Nišu u grupi kod trenera Vladana Vladimirova. Do sada ima osvojene četiri medalje.

Odličan je učenik trećeg razreda OŠ Ivo Andrić, a omiljeni predmet mu je fizičko vaspitanje.

Dimitrije je interesovanje za treniranje fudbala dobio dok je gledao starije rođake koji treniraju u našem klubu, pa je poželeo da i on trenira. Fudbal mu je i hobi i zabava, ali ga takođe shvata vrlo ozbiljno kad su treninzi i nastupi za klub u pitanju. On je jedna dobrica, vrlo je poslušan ali i uporan u svojim željama i ciljevima. Komunikacija mu nije jača strana jer je miran i povučen, ali je vrlo druželjubiv. Ima ljubimca, psa Rašu, kome je posvećen i sa kojim provodi dosta vremena. Popularni Dimi je tih dečak sa prelepim osmehom, i pored sitne građe, itekako ume da trese mreže protivničkih golova.

Navija za Crvenu Zvezdu i Real Madrid, a omiljeni igrač mu je Ronaldo.

Dimitrija Mitića u igri odlikuje odlična tehnika, vešto barata loptom i ima sjajnu motoriku pokreta. U svojoj generaciji zbog odličnog udarca često dobija priliku da izvodi prekide. Važi za jednog od najbržih igrača u našem timu, mada zbog sitne građe treba da radi na duel igri.

Roditelji za njega kažu da je jako osećajno dete, ujedno i velika maza i da je to njegov glavni adut. On je pokretač svega što je dobro. Smatraju da su privilegovani što ga imaju takvog kakav je.

Trener Vladan Vladimirov za njega kaze “tiha voda breg lomi”. U prevodu tih, miran, povučen, ali kada kroči na teren i te kako opasan. Veliki znalac sa loptom, dobar tehničar i veliki talenat koji još nije došao do izražaja samo zbog toga sto je možda u nekim situacijama previše skroman. Posvećen na treninzima, uvek daje maksimum bilo da je trening ili utakmica i u kombinaciji sa onim fudbalskim što poseduje, predviđa mu se svetla budućnost.

Svoj klub Šampion Nais voli zato što je tu stekao drugare i zato što je najbolji.

Comments Off on Predstavljamo “šampione”: DIMITRIJE MITIĆ !    Read More   

Comments are closed.