Posted on 20-08-2017
Filed Under (Prijateljske utakmice) by Dejan

Omladinci: Radnički (NB) : Šampion Nais 0:2

Najstariji naši momci 1999 i 2000 godište ovog vikenda odigrali su utakmicu u Sokobanji sa ekipom Radničkog iz Novog Beograda koji su na pripremama u hotelu Moravica. U jednoj veoma kvalitetnoj utakmici beograđani su diktirali tempo i imali inicijativu tokom celog meča, međutim naša ekipa se odlično branila i iz kontra napada uspela da postigne dva gola preko Danijela Cvetkovića i Filipa Nikolića. Taktički naši omladinci su odigrali utakmicu bez greške protiv jednog izuzetno kvalitetnog protivnika i napravili rezultatski podvig. Ovo je ujedno bila poslednja provera za naše momke pred start prvenstva lige FS RIS sledeće nedelje kada nam dolazi u goste ekipa Bora. Sve čestitke našim omladincima!

L4QY9.jpg

Kadeti: Radnički (NB) : Šampion Nais 0:1

Kadeti Šampion Naisa su takođe odmerili snage sa vršnjacima iz Novog Beograda na pomoćnom terenu sportskog centra “Sokobanja” gde je viđena potpuno ravnoprvana i izjednačena utakmica. Igralo se u visokom tempu svih 60 minuta (2×30 min) i jedna i druga ekipa igrale su otvoreno i napadački sa puno prilika na obe strane. Jedini gol na utakmici postigao je Nikola Peternel u 52 minutu utakmice kada smo sjajno izveli kontra napad. Kadeti našeg kluba u takmičeju RIS lige prvo kolo su slobodni što nam ostavlja prostora da još malo radimo na fizičkoj spremi koja trenutno nije na željenom nivou.

L47G5.jpg

Pioniri : OFK Sinđelić : Šampion Nais 4:3

Pioniri Šampion Naisa ove godine čine dečaci rođeni 2003 i 2004 godište i imali smo prilike da odigramo utakmicu sa ekipom OFK Sinđelića na pomoćnom terenu u Durlanu. Sa naše strane viđena je očajna igra u svim linijama, delovali smo nezainteresovano na terenu, psihički i fizički totalno nespremno, taktički skroz raštimovano. Trener Nikola Jeremić je konstantnim izmenama pokušavao da pokrene ekipu međutim rotacije koje je pravio dovele su do značajnog pada u igri, tako da je utisak današnje utakmice staje u jednoj reči, katastrofa. Još ako se uzme u vidu da smo vodili na poluvremnu sa 0:2 međutim u nastavku meča koji je igran 3×30 minuta domaćin je preokrenuo rezultat pre svega lošom igrom svih igrača ali i lošim rotacijama našeg trenera. Dva gola za naše dečaka postigao je kapiten Nemanja Stojanović a jedan Lazar Đokić. Crvena lampica je upaljena.

Comments Off on Prijateljske utakmice!    Read More   

Comments are closed.