Posted on 15-07-2020
Filed Under (Obaveštenja) by Dejan

Početkom avgusta naši dečaci uzrast 2010, 2011 i 2012 godište provešće sedam dana na “pripremama” u kampu u Grzi, udaljenom 97 km od našeg grada. Smešteni pod obroncima planine “Južni Kučaj“, u kome i izletište Grza okruženo je brojnim prirodnim retkostima, kao što su Resavska pećina, klisure reka Resave i Suvaje, vodopad Lisine. Izuzetan prirodni ambijent sa prelepom prirodom, zdravom hranom, čistim vazduhom i bistrom vodom pruža odlične ulove za boravak naših dečaka.

Koliba se sastoji od novoizgrađenog dela smeštajnog kapaciteta, od kojih su dva apartmana i 29 jednokrevetnih, dvokrevetnih, i trokrevetnih soba. U okviru Kolibe nalazi se i učionica sa potrebnom opremom za odvijanje nastave a pored objekta nalazi se i veliki fudbalski teren sa prirodnom travom. Koliba Grza je pogodan za organizaciju grupnih ekskurzija, rekreativne nastave i smeštaj raznih radnih, omladinskih tj školskih organizacija i priprema fudbalskih ekipa.

Akcenat naše škole fudbala biće na neophodoj socijalizaciji dece u režimu fudbalskog treninga i fudbalske igre, svakodnevnu tehničku obuku i obuku elementarnih taktičkih elemenata neophodnih za takmičenje u ciciban ligama FS Niša. U planu je rad i na psihološkoj pripremi fudbalera. Takođe planirani su i fakultativni izleti do izvorišta Grza, manastira Lešje, Resavske pećine i jezera.

Koliba Grza preduzela je sve neophodne radnje i prevencije o dezinfekciji objekata i površina po preporukama Vlade Srbije o neširenju virusa tako da naši dečaci biće na potpuno bezbednom i sigurnom mestu. Svi dečaci iz našeg kluba koji su zainteresovani za kamp mogu se prijaviti kod trenera.

Comments Off on “Šampioni” na kampu u Grzi od 03-10 Avgusta!!    Read More   

Comments are closed.