Naši dečaci iz škole fudbala će i ove godine boraviti na fudbalskom kampu u Sokobanji u periodu od 05 do 12 Avgusta. Sokobanja je godinama unazad glavna baza priprema za naše fudbalere pred utakmice u ligi FS Niša i FS RIS. Ove godine naša “ekspedicija” biće smeštena u hotelu Zdravljak u kome ćemo imati sve uslove za kvalitetan rad. Tu je hotelski teren sa prirodnom travom, tereni za tenis, košarku i ostale rekreativne aktivnosti i termomineralni bazen za opuštanje nakon treninga. Pored kontinuiranog trenažnog procesa koji očekuju naše dečake u dva termina dnevno u planu su izleti po prelepim sokobanjskim izletištima i jedna poseta akva parku. Takođe uveče su planirane šetnje, posete luna parku i druženja sa vršnjacima iz cele Srbije koji u velikom broju u ovom periodu posećuju ovo poznato turističko mesto.

Naša ekipa brojaće preko 30 polaznika koji će biti selektirani u dve grupe i to starija 2006, 2007 i 2008 godište koju će voditi trener Vladan Vladimirov i mlađu grupu 2009, 2010 i 2011 godište koju će voditi trener Dejan Babić. Već su dogovorene probne utakmice sa lokalnim ekipama Sokogradom i Ozrenom a u planu su još nekoliko provera sa drugim ekipama koji su u tom periodu gosti u Sokobanji.

Smeštaj je u dvokrevetnim i trokrevetnim sobama na bazi punog pansiona sa dodatkom užine. Pozivamo sve dečake našeg kluba koji se nisu prijavili da iskoriste priliku i da se prijave za ovaj kamp kod kordinatora kampa i potpredsednika kluba Prof. Dr.Ivana Jankovića na broj 069/609888.  Vidimo se!!

Comments Off on “ŠAMPIONI” od 05 Avgusta na kampu u Sokobanji!!    Read More   

Comments are closed.