Posted on 25-04-2018
Filed Under (Obaveštenja) by Dejan

Andrija Stojković, rođen 07.juna 2007.godine u Nišu.

U klubu je od proleća 2015.godine. Trenira u Doljevcu u grupi kod trenera Dušana Filipovića a nastupa za cicibane 2007.godine pod vođstvom trenera Vladana Vladimirova i za petliće 2005.godište pod vođstvom trenera Dušana Filipovića. Do sada, ima osvojenih 10 medalja.

Odličan je učenik četvrtog razreda OŠ Vuk Karadžić, isturenog odeljenja u Pukovcu. Omiljeni predmet mu je matematika.

Interesovanje za fudbal je dobio od svog ujaka, ali i brata od ujaka koji trenira i igra za Šampion Nais. Fudbal voli najviše na svetu. U dvorištu ima mali teren sa golovima na kome stalno igra i stalno trenira, bez obzira na vreme, čak i po snegu. Fudbalske lopte skuplja iz hobija ali i iz ljubavi prema ovoj igrački. Andrija je stidljiv u društvu i odaje utisak jako mirnog dečaka. Međutim, kad se opusti on je jako živahno dete, vredan je i druželjubiv.

Navija za Partizan i Pari Sen Žermen, a omiljeni igrač mu je Neymar.

Roditelji za njega kažu da je upornost njegova glavna osobina jer sve svoje ciljeve uvek ostvaruje. On je živahno dete koje ima veliko društvo i ističe se pozitivnošću. Ponosni su na njega.

Trener Dušan Filipović za njega kaže da je jedan od najhrabrijih dečaka u svojoj generaciji uz brzinu i snažan udarac koji poseduje, doprinosi sigurnosti u igri. Lepo je vaspitan i vredan. Da bi bio još bolji, potrebno je da radi na usavršavanju tehnike. Van terena je povučen i miran ali u toku igre dominira u svakom duelu.

Trener Vladan Vladimirov za njega kaže da je veoma borben, jak u duel igri, daje celog sebe na utakmicama, pouzdan u defanzivi. Igrač koji ima odlične fizičke predispozicije i igrač kojeg bi svaka ekipa poželela u svojim redovima.

Svoj klub Šampion Nais voli zbog drugara, zato što su najbolji i i što osvajaju medalje

Comments Off on Svake srede nova priča: ANDRIJA STOJKOVIĆ!!    Read More   

Comments are closed.