Posted on 09-05-2018
Filed Under (Obaveštenja) by Dejan

Danilo Stanković, rođen 4.aprila 2005.godine u Nišu.

U klubu je od 2014.godine tj od početka rada trenažne lokacije u Doljevcu, gde trenira pod vođstvom trenera Dušana Filipovića. Nastupa za selekcije 2003, 2004. i 2005.godišta na poziciji golmana.

Odličan je učenik šestog razreda OŠ Vuk Karadžić u Doljevcu. Omiljeni predmet mu je fizičko vaspitanje.

Danilo je talenat za fudbal nasledio od svog oca koji se svojevremno profesionalno bavio fudbalom, takođe kao golman. Od svih igri i zabava, najviše voli fudbal. Često posle treninga nastavi sa fudbalom kući. Redovno prati sva fudbalska dešavanja, lokalna, domaća i svetska. Odlično poznaje klubove i igrače u smislu sastava timova i istorijata. Kad poraste želi da bude profesionalni golman. Vredan je i poslušan, stalno pomaže u kući. Najviše vremena provodi sa svojim mlađim bratom Lukom sa kojim vozi biciklu i igra košarku.

Navija za Partizan i italijanski Milan, a omiljeni igrač mu je Rikardo Kvarežma. Od golmana, omiljeni mu je Đanluiđi Bufon.

Roditelji za njega kažu da je pun samopouzdanja i vere u sebe, kao i da ne voli da gubi.

Trener Dušan Filipović za njega kaže da je lepo vaspitan i dobar dečak. Često ume da nasmeje svoje drugove i doprinosi pozitivnoj atmosferi u timu. Poseduje hrabrost, što je za golmane vrlo bitno, a svojim intervencijama često izmami uzdahe i aplauze. Uliva sigurnost celoj ekipi i daje ogroman doprinos igri. Kako bi napredovao i bio još bolji, potrebno je da ima golmanske treninge.

Svoj klub Šampion Nais voli zbog svih drugara sa kojima trenira.

Comments Off on Svake srede nova priča: DANILO STANKOVIĆ !    Read More   

Comments are closed.