Posted on 02-05-2018
Filed Under (Obaveštenja) by Dejan

Mateja Stojanović, rođen 6.maja 2006.godine u Nišu.

U klubu je od proleća 2015.godine. Trenira u Donjoj Trnavi u grupi kod Nikole Jeremića a nastupa za petliće pod vođstvom trenera Dušana Filipovića. Do sada je osvojio 4 medalje.

Odličan je učenik petog razreda OŠ Lela Popović u Miljkovcu. Omiljeni predmeti su mu fizičko vaspitanje i informatika.

Mateja je oduvek voleo fudbal i kao jako mali želeo da trenira, ali je jedno vreme trenirao karate u nedostatku mogućnosti za treniranje fudbala. Talenat i interesovanje je dobio od svog tate koji i dalje igra fudbal. Čim je škola fudbala Šampion Nais otvorila trenažnu lokaciju u Donjoj Trnavi, roditelji su mu ispunili želju i upisali ga na fudbal. Mata voli da trči i često učestvuje u školskim sportskim aktivnostima, najviše na krosu. Želi da bude profesionalni fudbaler.  On je dobar i poslušan, ali isto tako jako uporan u svojim zamislima. Kao i sva deca, dosta zanimacija pronalazi na kompjuteru i telefonu. Ima ljubimca mačku Kockicu sa kojim provodi dosta vremena.

Navija za Partizan i Čelzi, a omiljeni igrač mu je Mesi.

Roditelji za njega kažu da drag, poslušan, živahan i druželjubiv i da su baš baš ponosni na njega.

Trener Dušan Filipović za njega kaže da je vredan i dobar momak, da poseduje brzinu i dobar udarac. Na terenu može da odigra na bilo kojoj poziciji što je veoma dobro za dalji fudbalski razvoj. Da bi bio još bolji, potrebno je da radi na tehnici, a obzirom na njegovu posvećenost i borbenost, predviđa mu se blistava karijera.

Trener Nikola Jeremić za njega kaže da pre svega jako kulturno i vaspitano dete. Na treningu pažljivo sluša i upija sve šta se radi. Jako je uporan, i za njega ne postoji razlog da ne dođe na trening. Bez obzira da li pada kiša, sneg ili je vrućina, on je redovan na treningu. Odlikuje ga precizan centaršut, dobar pregled igre i nesebičnost.

Svoj klub Šampion Nais voli zbog dobrih drugara i dobrih utakmica, a najviše voli turnire sa klubom.

Comments Off on Svake srede nova priča: MATEJA STOJANOVIĆ!!    Read More   

Comments are closed.