Posted on 16-05-2018
Filed Under (Obaveštenja) by Dejan

Ognjen Nikolić, rođen 23.jula 2004.godine u Nišu.

U klubu je od 2015.godine kada je, nakon 5 godina provedenih u školi fudbala Filip Filipović, prešao u Šampion Nais. Trenira u Doljevcu u grupi kod trenera Dušana Filipovića, a nastupa za  pionire 2003.godište pod vođstvom trenera Nikole Jeremića. Veliku većinu medalja je osvojio sa prethodnim klubom, a ima ih ukupno 36.

Odličan je učenik sedmog razreda OŠ Vuk Karadžić u Doljevcu. Omiljeni predmet mu je fizičko vaspitanje.

Talenat za fudbal je nasledio od svog tate koji se takođe u svojoj ranoj mladosti bavio fudbalom. Čim je prohodao, počeo je da šutira loptu. Osim fudbala voli i košarku koju često rekreativno igra. Ogi je jako stabilna ličnost i prilično zreo za svoje godine. Omiljen je u društvu jer je duhovit i vesele prirode. Nastavnici u školi za njega imaju samo reči hvale.

Navija za niški Radnički i italijanski Juventus, a omiljeni igrač mu je Paulo Dibala.

Trener Dušan Filipović za njega kaže da je vrlo pristojan i kulturan momak. Svojom pojavom, sigurnošću i pravovremenim reakcijama postao je dominantan u odbrani. Poseduje snažan udarac i dobar skok, u većini duela izlazi kao pobednik. Svojom visinom neprikosnoven je u vazdušnim duelima u svom uzrastu. Ukoliko nastavi uporno da trenira i usavršava svoje motoričke sposobnosti sigurno će biti uspešan fudbaler.

Trener Nikola Jeremić za njega kaže da je igrač koji se veoma brzo uklopio u ekipu. Iako je mlađi, to se na terenu ne primećuje. Dominantan je u skok igri, odlučan kod intervencija u odbrani, zna da povuče loptu i krene u napad, a zbog odličnog udarca glavom, često postiže golove posle prekida.

Roditelji za njega kažu da je dobar, poslušan i vedar i da su izuzetno ponosni na njega i na to u kakvog čoveka izrasta.

Svoj klub Šampion Nais voli zbog drugara koje je stekao, kao i zbog odličnih trenera koji u radu sa igračima imaju podjednak profesionalni i prijateljski pristup.

Comments Off on Upoznajmo “šampione”: OGNJEN NIKOLIĆ !!    Read More   

Comments are closed.